Ajde sad driblaj!

Navukao dres Messiju na glavu, grlio ga, nije pomoglo...

09.02.2018.
u 21:29

Barcelona je golovima Coutinha i Rakitića pobijedila Valenciju na Mestalli 2-0 i s ukupnih 3-0 prošla u finale Kupa kralja. Kataloncima je to peti uzastopni finale kupa što nije uspjelo niti jednoj španjolskoj momčadi.

Za četvrtu titulu zaredom borit će se protiv Seville 21. travnja.

Iako nije zabio ni asistirao, za ovo zadnje se s dvije asistencije pobrinuo Luis Suarez, Leo Messi ponovno je bio spektakularan, nezaustavljiv, piše Goal.com.

Poigravao se Argentinac s igračima Valencije, gotovo svaki napad išao je preko njega, izluđivao je Kondogbiju i Coquelina koji su najčešće bili uz njega, gurao im je kroz noge, driblao ih... 

Ma sve su pokušali, a kad su vidjeli da drukčije ne ide, isprobali su dosad neviđenu taktiku u zaustavljanju Messija. Coquelin mu je navukao dres preko glave, a čini se da se čak i sudac smilovao igračima Valencije pa nije sudio ni faul.

No Messi je samo kratkotrajno bio zaustavljen, već u sljedećem napadu bacao je domaće igrače po travi... 

Koliko je bio dobar možda najbolje svjedoči izjava komentatora ad je golman Valencije zagrlio Argentinca nako jednog duela.

"Uh, siguran sam da bi ga volio ovako grliti još barem 15 minuta", rekao je komentator 15 minuta prije kraja prvog dijela...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije