novi napadač

Navijači Reala pronašli zamjenu za Ronalda

Cristiano Ronaldo
27.07.2018.
u 18:56

Odlaskom Cristiana Ronalda Real Madrid je izgubio velikog nogometaša, a navijači svog ljubimca su već odlučili koga žele za nasljednika Portugalca.

Ronaldov gubitak neće u Realu lako nadoknaditi, a jedna od navodnih zamjena je Eden Hazard, međutim navijači kraljevskog kluba imaju drugačija mišljenja i želje u odnosu na ljude u upravi, javlja SportSport.ba.

U anketi koju je provela španjolska Marca, navijači Real Madrida su glasovali kojeg napadača bi voljeli vidjeti kao zamjenu za Ronalda i bilo je ponuđeno devet opcija.

Na kraju je više od 200.000 navijača glasovalo, a najviše glasova otišlo je Tottenhamovom Harryju Kaneu, kojeg smatraju najpotrebnijim igračem za Real, čak i ispred Edinsona Cavanija, Maura Icadrdija, Roberta Lewandowskog, Alvara Morate, Rodriga i Roberta Firmina.

Ipak, čini se da im se želja neće ispuniti jer je Kane nedavno potpisao jak ugovor s Tottenhamom, a i dalje se Hazard nameće kao nasljednik Ronalda, mada u Chelseaju ne planiraju olako pustiti Belgijanca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?