MARCA:

Navijači Reala okrenuli Modriću leđa! Stigli porazni rezultati ankete

pixell
15.04.2020.
u 14:06

Luka Modrić već je u veteranskim nogometnim godinama kada brojni njegovi kolege već 'uzimaju' novac od bogatih arapskih i kineskih obitelji i vlada kako bi tamošnji narod razveselili svojim nogometnim vještinama, piše Večernji.hr. 

Zinedine Zidane i dalje vjeruje kapetanu hrvatske reprezentacije iako je ove sezone Modriću dozirana minutaža pa tako nikada nije odigrao dvije cijele utakmice u jednom tjednu.  Španjolska Marca je iskoristila ovu pauzu zbog pandemije koronavirusa i odlučila ispipati puls navijača Reala te kako gledaju na budućnost madridskog kluba.  Odlučili su napraviti anketu u kojima su čitateljima dali izbor - koga bi željeli gledati u prvih 11 iduće sezone. 

Radilo se o dvobojima između 'senatora' i mladih snaga koja još nisu zablistali u punom sjaju pod reflektorima Santiago Bernabeua. Svaki iskusniji igrač 'suprotstavljen' je svom protukandidatu koji igra na istoj poziciji.

Luka Modrić nije prošao najbolje, dapače, imao je jedan od najgorih rezultata. Lošije od njega su prošli samo Marcelo i Bale, a Modrić je u dvoboju protiv Martina Odegaarda, mladog Norvežanina, trenutno na posudbi u Real Sociedadu, ostvario tek 23% od 20-ak tisuća glasova. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?