Pripreme

Nastup Pjanića pod znakom pitanja

Miralem Pjanić
06.06.2017.
u 07:00

Reprezentacija BiH nastavila je, u Trening centru NS u Zenici, s pripremama za kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke. Na okupu su svi nogometaši, osim Miralema Pjanića koji je trebao obaviti liječničke preglede u Sarajevu i zatim doći u Zenicu.

Vrijedan rad

Svi ostali igrači koje je pozvao izbornik Mehmed Baždarević nalaze se u Trening centru i vrijedno vježbaju. Posljednji na koje se čekalo zbog njihovih klupskih obveza su Višća, Medunjanin i Bajić, a uz ekipu je i Haris Duljević koji je pozvan nakon problema s ozljedama četvorice igrača.

- Očekujemo dolazak Miralema Pjanića u kamp, a o njegovom statusu i nastupu odlučit će on i naši liječnici, koji trebaju utvrditi stupanj ozljede i zajedno s njim dogovoriti kako i što dalje. Vjerujemo da će on moći nastupiti na predstojećoj utakmici, ali ne mogu govoriti trenutačno o njegovoj ozljedi jer o tome brine medicinski tim, kazao je medijima trener golmana reprezentacije BiH, Adnan Gušo.

Reprezentativci su jučer imali dva treninga, na kojima se radilo prije svega na taktičkoj pripremi igrača, jer će trebati uigravati pojedine linije ekipe. Ono što je najvažnije za predstojeći susret - ozračje u ekipi je odlično, ali problemi se gomilaju jer su igrači stigli na okupljanje u terminu koji je težak za igranje utakmica. Ipak, svi odlično rade i fokusirani su na utakmicu nakon koje i njima slijedi kraći odmor.

Trener Adnan Gušo je posebno zadovoljan formom vratara reprezentacije, jer su sva tri vratara osvojili titule klupskih prvaka.

- Begović je promijenio klub, došao je rasterećen, i nadamo se kako će i u petak dobro braniti, kao i ranije. On će, sigurno je, dati svoj doprinos, kazao je Gušo.

Dva treninga

Danas će ekipa imati još dva treninga, a u srijedu će imati dodatni trening na Bilinom polju, dok će u četvrtak trenirati samo na igralištu Trening centra. Na kraju natjecateljske sezone gotovo sve ekipe imaju problema s ozljeđenim igračima.

Jedan od igrača koji bi trebao nadomjesti nedostatak igrača u vezi je Haris Duljević, koji je naknadno priključen.

- Mislim da nas očekekuje jako teška utakmica, ali mislim da smo u ovom trenutku bolja ekipa od Grčke i to ćemo i pokazati u petak, kaže Duljević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije