VELIKI USPJEH ŠERIFA

Napravili senzaciju i srušili Real usred Madrida!

Reuters
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.09.2021.
u 07:23

Momčad iz Moldavije slavila je na gostovanju kod Real Madrida s 2:1.

Šerif iz Tiraspola napravio je ogromno iznenađenje u drugom kolu Lige prvaka. Momčad iz Moldavije slavila je na gostovanju kod Real Madrida s 2:1.

Moldavski klub, koji je u kvalifikacijama izbacio hrvatskog prvaka Dinamo, do pobjede je došao u 90. minuti golom Thillija.

Da bi večer u Madridu mogla biti čudna nagovijestio je Jakšibajev koji je u 25. minuti doveo goste u vodstvo. Real je napadao, pokušavao i tek u 65. minuti izjednačio kada je Benzema pogodio s bijele točke. Odmah nakon izjednačenja u igru je ušao i kapetan vatrenih Luka Modrić koji je vrlo brzo imao sjajnu šansu, ali je njegov gromoviti udarac uspio „tek“ nokautirati suparničkog vratara. Senzacionalnu pobjedu Šerifu donio je Thill golom u 90. minuti utakmice.

Nakon dva odigrana kola ovu skupinu gdje su Real, Inter i Šahtar predvodi Šerif sa svih šest bodova. U skupini B maksimalnih šest bodova ima jedino Liverpool. Nakon domaćih 3:2 protiv Milana igrači Liverpoola su u 2. kolu, lakše od očekivanog, prošli gostovanje na Dragao stadionu kod Porta gdje su slavili s čak 5:1. Salah i Firmino su postigli po dva, a Mane jedan pogodak, dok je na drugoj strani jedini strijelac bio Taremi.

Mnogo vatrenije i žešće je bilo u drugom susretu te skupine, na San Siru gdje su igrali Milan i Atletico (1:2). Milan je poveo u 20. minuti pogotkom Rafaela Leaa, ali samo devet minuta kasnije domaći sastav je ostao s igračem manje zbog drugog žutog kartona Kessieja. Usporedno s njim, u tom je trenutku trener Milana Pioli mijenjao hrvatskog nogometaša Antu Rebića koji je bio u udarnoj postavi Milana.

Talijani su čuvali vodstvo sve do 84. minute, ali tada je Griezmann izjednačio, dok je San Siro zanijemio u 97. minuti kada je Luis Suarez zabio iz jedanaesterca za slavlje Madriđana. Šime Vrsaljko bio je na gostujućoj klupi ovaj susret. Bez Haalanda dortmundska Borussia je odigrala vrlo neuvjerljivo, ali je ipak golom Malena pobijedila lisabonski Sporting 1:0. U toj skupini C Ajax i Borussia su se izdvojili sa po šest bodova na vrhu. Marin Pongračić nije ulazio u igru za Borussiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije