LAVER KUP

Napokon smo i to dočekali: Nadal i Federer zajedno u paru

24.09.2017.
u 10:45

Europa protiv Svijeta vodi sa 9-3 nakon drugog dana prvog izdanja Laver kupa koji se igra u Pragu

Teniska reprezentacija Europe vodi sa 9-3 protiv Svijeta nakon drugog dana prvog izdanja Laver kupa koji se igra u Pragu. Posljednje bodove u sastavu Starog kontinenta donijeli su Federer i Nadal u igri parova.

Dvojica velikih suparnika zajedničkim su snagama nadigrali Querreyja i Socka sa 6:4, 1:6, 10:5. Susret parova čekao se s velikim nestrpljenjem jer su svi željeli vidjeti kako zajedno funkcioniraju prvi i drugi tenisač svijeta. Izgledali su sasvim dobro. U prvom subotnjem dvoboju Švicarac Roger Federer svladao je Amerikanca Sama Quererey sa 6:4, 6:2, a potom je i Španjolac Rafael Nadal nadigrao Amerikanca Jacka Socka sa 6:3, 3:6, 11:9. Australac Nick Kyrgios vratio je nadu Svijetu svladavši Čeha Tomaša Berdycha sa 4:6, 7:6 (4), 10:6. U reprezentaciji Europe nalazi se i najbolji hrvatski igrač Marin Čilić koji je u prvom susretu u petak svladao mladog Amerikanca Francesa Tiafoea sa 7:6 (3), 7:6 (0). Ovo je prvo izdanje Laver Cupa koje će trajati do nedjelje, a pobjednik će postati ona selekcija koja prva osvojio 13 bodova. Svakoga dana na programu će biti po tri pojedinačna meča i jedan susret parova, pobjeda u svakom susretu u petak donosila je po jedan bod, u subotu po dva, a u nedjelju po tri boda.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije