Novi igrač plemića

Napadač Saša Kajkut: Prvak se ne odbija

 Saša Kajkut
23.01.2017.
u 10:00

Saša Kajkut će dodatno pojačati konkurenciju u napadu Zrinjskog. Bivši napadač nekoliko premijerligaških klubova napustio je Krupu u kojoj je tijekom osam susreta postigao četiri gola. Kajkut je već bio na putu prema novim suigračima.

- Zrinjski je poslao ponudu koja je napredak za mene u svakom pogledu. Potpisao sam ugovor na godinu i pol dana uz vrlo dobre uvjete. S upravom Krupe sam imao usmeni dogovor da u slučaju bolje ponude mogu napustiti klub, nije bilo problema s njihove strane. Rastali smo se prijateljski, drago mi je što sam igrao za njih i želim im puno sreće u nastavku sezone. U Krupu sam došao kad je sezona već bila krenula i budući da sam propustio pripreme, zadovoljan sam igrama tijekom jeseni, a vjerujem da su i oni mojim igrama - kaže iskusni napadač.

Kajkut kaže da ga je, osim dobrih uvjeta, Zrinjski privukao i visoko postavljenim ambicijama.

- Mostarski klub je jesenski prvak, ima visoke ambicije, kvalitetan igrački kadar, i to me definitivno privuklo.

Činjenica kako su sačuvali momčad iz jesenjeg dijela polusezone, i da dovode još nekoliko pojačanja za nastavak, jasno mi govori kako njihove ambicije u obrani naslova, te novog igranja u Europi, nisu obična priča za javnost, već realno postavljen cilj. To je bila prilika koju nisam htio propustiti i zato sam prihvatio njihov poziv - kaže Kajkut.

Osim Kajkuta, Zrinjski, izgleda, “kvari” posao Krupi i oko Salka Jazvina. Najbolji napadač Prve lige Federacije BiH na meti je mostarskog kluba.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije