Borac

Nakon što je priopćenje posvađalo čelnike Borca, Pušić ipak odlučio ostati u klubu

02.11.2017.
u 11:00

Vedran Pušić, član Upravnog odbora nogometnog kluba Borac, i u idućem razdoblju ostat će na funkciji, iako on sam priznaje kako je u jednom trenutku razmišljao o odlasku iz banjolučkog kluba.

Sukobi

Proteklog tjedna mnogo bure je bilo na relaciji trener Zoran Milinković – novinari, a zatim se pojavilo i priopćenje te izjava direktora marketinga Borisa Udovičića kako će sav prihod od ulaznica ići navijačkoj skupini Lešinari. To je donijelo sukob navijača s medijima, jer se ispostavilo kako su navijači već ranije taj novac usmjerili u humanitarne svrhe, a ne za svoje aktivnosti, što nije rečeno na konferenciji za medije.

- Bio sam na poslovnom putu u tijeku prošlog tjedna i jednostavno sam bio revoltiran nekim stvarima koje su se događale.

Tu, prije svega, mislim na priopćenje koje je izišlo iz kluba, a nije usuglašeno sa svim članovima Upravnog odbora i koje je, po mom mišljenju, klasični “lov na vještice”.

Također, postojalo je razmimoilaženje u mišljenju mene i pojedinih članova naše Uprave kada je u pitanju status trenera Zorana Milinkovića.

Zbog svega toga bio sam spreman zahvaliti se svima na suradnji, ostaviti u ostavštinu novac koji sam ostavio u klubu, a radi se o 136.000 maraka vlastitih sredstava i 440.000 maraka koje su moji poslovni partneri kroz razne pakete unijeli u Borac – rekao je Vedran Pušić, dodavši kako je ipak pronašao zajednički jezik s klubom.

- Sjeo sam s predsjednikom i potpredsjednikom Brankom Kovačevićem i Vicom Zeljkovićem i jasno stavio do znanja pod kojim uvjetima želim ostati u klubu. Razgovor je bio konstruktivan i korektan, utvrdili smo nove modele ponašanja za iduće razdoblje i jednostavno želimo gurati klub naprijed i iz svih ovih problema izići još jači – jasan je bio Pušić.

Popravljanje suradnje

Predsjednik banjolučkog kluba Branko Kovačević je također napomenuo kako će u idućem razdoblju ovaj premijerligaš učiniti sve kako bi se popravila suradnja s medijima te komunikacija, kako bi se izbjegle nesuglasice pred važne utakmice koje momčad ima u sklopu natjecanja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije