NA INSTAGRAMU

Nakon Livajinog odlaska iz reprezentacije javila se njegova supruga Iris, objavila je znakovitu poruku

Marko Livaja
Petar Glebov/PIXSELL
09.10.2023.
u 20:40

Kraljica Torcide, kako joj tepaju navijači, na svojem je Instagramu objavila znakovitu poruku koju nije objasnila.

 Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se pred nove utakmice, a jedno ime nije s njima. Naime, Marko Livaja otkrio je jučer kako se oprašta od reprezentacije te tako uzburkao navijače koji o ovom njegovom potezu imali podijeljena mišljenja.

- Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti - napisao je Livaja na Instagramu jučer. 

Nogometaš Hajduka jedna je od glavnih tema zbog te odluke, a sada se o svemu oglasila i njegova supruga, manekenka Iris Livaja. Kraljica Torcide, kako joj tepaju navijači, na svojem je Instagramu objavila znakovitu poruku koju nije dodatno pojasnila.

- A što, ako knjiga ima drugi dio? - poruka je koja se nalazi na grafitu koji je Iris fotkala i objavila na svojem InstaStoryju.

 

Foto: Instagram screenshot

 

Podsjetimo, Marko i Iris svoju su ljubav okrunili brakom u svibnju prošle godine nakon dugogodišnje veze. Godine 2016. dobili su kćer Elizabet, dok su sina Lorenza dobili u veljači 2021. godine. Sretni par svoju ljubav ozakonio je u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost. Naime, Livaja je zakupio cijeli Sustipan kako bi imali privatnost na svom najvažnijem danu u životu.

Nakon obreda u crkvici, par se s uzvanicima spustio stražnjim dijelom do restorana Adriatic Grašo, gdje su nastavili svoju proslavu. Kako smo doznali iz Hajduka, vjenčanje je bilo za stotinjak ljudi, jednostavno i skromno. Što se tiče restorana i jelovnika, uzvanici su imali klasični dalmatinski slijed: sir, pršut i francuska salata pa pašticada, zatim janjetina i na kraju kolači i torte.

Uzvanike je zabavljala pjevačica Jelena Rozga i Milan Terze, a u jednom trenutku je zapjevala i Doris Dragović, inače teta mladenke Iris. 

 

Dodajmo i da Iris i Marko zajedno vode i restoran imena 'Duje' koji je nedavno ponovno otvoren, a posjetila ga je i glumica Ana Gruica Uglešić. 

- Nediljom u Duje. Od kad sam počela izlazit u svit, bilo je važno doći nediljom u Duje. Juha posli izlaska, ručak prije utakmice, fešta posli osvojenog biločega, s prijateljicama sredit se pa na večeru… Jučer je Restoran Duje ponovno otvorio vrata nakon preuređenja. Osoblje isto, hrana ista ali bolje skuvana, interijer cili u novom ruhu, ali starog rasporeda, svijetlo, otvoreno, a cijene ostale iste… Sve je isto, a ništa isto nije, napisala je Gruica, citiravši hit Halida Bešlića "U meni jesen je".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije