loša večer

Najteža noć u karijeri: Messi plakao u svlačionici pa ga naživcirali vlastiti navijači

Reuters/Pixsell
08.05.2019.
u 15:31

Imao je problema s mokrenjem pa je morao ostati sve dok nije obavio svoju dužnost. Za to vrijeme su iz tabora Barcelone odlučili kako neće čekati Argentinca te su odlučili napustiti stadion bez njega

Dok su igrači Liverpoola s navijačima slavili veliku pobjedu nad Barcelonom (4:0) i prolazak u finale Lige prvaka, u gostujućoj svlačionici vladala je šok i nevjerica.  

Kako su mogli ispustiti takvu prednost i ispasti naivni kao osnovnoškolci pri četvrtom pogotku domaćih ostat će vječno pitanje, a među najtužnijima je prema navodima The Guardiana bio Argentinac Leo Messi.  

Messi je neutješno plakao i priznao da mu je to najteža noć u karijeri, ali ni nakon toga nije se mogao smiriti jer je morao otići na doping kontrolu gdje je također imao problema. Imao je problema s mokrenjem pa je morao ostati sve dok nije obavio svoju dužnost. Za to vrijeme su iz tabora Barcelone odlučili kako neće čekati Argentinca te su odlučili napustiti stadion bez njega.  

Mundo Deportivo dodaje kako se po dolasku u zračnu luku posvađao s grupom navijača Barcelone zbog teškog poraza.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?