BEZ ŠMINKE

Najskuplji hrvatski nogometaš objavio fotografiju rođendana, sve iznenadio prirodan izgled njegove supruge

Foto: Instagram
1/2
07.05.2020.
u 14:41

Uz njega je pozirala njegova dugogodišnja supruga, a sve je iznenadio njezin prirodan izgled.

Najskuplji nogometaš Hrvatske Mateo Kovačić proslavio je svoj 26. rođendan uz suprugu Izabel, slatku tortu i brojnim čestitkama diljem svijeta. Skromni Mateo svima je zahvalio na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj su supružnici nasmijani uz tortu okruženi balonima.

"Hvala vam svima na lijepim rođendanskim željama, dobar je osjećaj biti godinu dana stariji", napisao je nogometaš.

Uz njega je pozirala njegova dugogodišnja supruga, a sve je iznenadio njezin prirodan izgled. Lijepa Izabel pozirala je u kariranoj košulji s jednostavnom frizurom i bez make-upa. Poseban datum obilježila je i ona na svom Instagram profilu te je objavila fotografiju s njihovog romantičnog putovanja na kojoj je Mateo na predivnoj pješčanoj plaži.

"...s tobom. Sretan rođendan mužu. Želim ti sve najbolje, znaš to", napisala je Izabel, a Mateo se odmah javio u komentarima i zahvalio porukom ljubavi.  "Hvala ženo moja. Volim te", napisao joj je.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Par je, čini se, zaljubljeniji no ikad, a u vrijeme izolacije nalaze se u Zagrebu, a iz Londona su došli odmah nakon potresa kako bi bili uz prijatelje i obitelj. Podsjetimo, Izabel i Mateo upoznali su se u Sesvetama gdje se ona preselila iz Švicarske, a nakon sedam godina veze, ljubav su okrunili brakom 2017. godine.

Ove godine proslavili su deset godina svoje ljubavi objavivši fotografije sa samih početaka. Par se upoznao u župi u Sesvetskim Selima, gdje su oboje aktivno sudjelovali u aktivnostima župe; Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru.

Predivna Izabel Kovačić mnogima je za oko zapela još 2015. godine nakon što je Mateo potpisao za kraljevski klub Real Madrid. Pomalo samozatajna Izabel u kratko vrijeme postala je miljenica Španjolaca koji su je hvalili ponajprije zbog nevjerojatne ljepote i istančanog modnog ukusa.   

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije