MASTERS TURNIR

Najbolji hrvatski tenisač spriječio 'Serbian Wells'

Reuters/Pixsell
11.03.2019.
u 17:20

Marin Čilić je u drugom kolu bez teškoća pobijedio Dušana Lajovića sa 6:3, 6:4 i tako mu nanio i treći poraz u međusobnim dvobojima

Srpskim je tenisačima dobro krenulo ove godine u Indian Wellsu, u drugo su kolo ušla čak petorica, a u srpskim se medijima počelo pisati o 'Serbian Wellsu'. 

No sad imaju jednoga manje, Marin Čilić je u drugom kolu bez teškoća pobijedio Dušana Lajovića sa 6:3, 6:4 i tako mu nanio i treći poraz u međusobnim dvobojima. 

Marinov sljedeći suparnik je Kanađanin Denis Šapovalov. U njihovom jedinom dvoboju, u Baselu prošle godine, Međugorac je pobijedio sa 6:4, 6:2.  

Hrvati su uspješni i u parovima. Nikola Mektić, Franko Škugor i Mate Pavić sa svojim su partnerima ušli u osminu finala, a Darija Jurak u ženskoj konkurenciji učinila je i korak više.

Ona i Rumunjka Olaru izborile su četvrtfinale turnira ženskih parova nakon što su sa 7:6 (5), 6:3 nadjačale belgijsko-švedsku kombinaciju Flipkens/Larsson. Hrvatica i Rumunjka tako su u 11 zajedničkih nastupa ostvarile čak osam pobjeda!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije