Sportsko druženje

Naglasak na Buni stavljen na značaj bavljenja sportom

29.08.2017.
u 09:00

Protekloga je vikenda u Mostaru održano Sportsko druženje mladih grada Mostara u organizaciji Gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar. U dvodnevnom natjecanju, u osam sportova, sudjelovalo je više od 400 natjecatelja iz Mostara. Svečanom proglašenju pobjednika nazočilo je više od 1000 sudionika, gostiju, zatim brojni članovi, simpatizeri, prijatelji Mladeži HDZ-a BiH Mostar te mnogi dužnosnici iz Mostara.

Prigodna priznanja

Priznanja za sportski uspjeh dodijeljena su za odbojku (M/Ž), odbojku u kategoriji samo žena, šah, tavlu, boćanje, stolni tenis, tenis, košarku i nogomet. Osim pojedinačnih pobjednika po sportovima, nagrade su dobili i najuspješniji temeljni ogranci u ukupnom natjecanju.

Treće mjesto osvojio je Temeljni ogranak Rondo, a nagradu je predsjednici Moniji Jarak uručio Bariša Čolak, predsjedatelj Doma naroda PS BiH. Drugo mjesto pripalo je Mladeži TO Ilići, a priznanje je predsjedniku Ivanu Sesaru, za njihov sportski uspjeh, dodijelio Marko Zovko, predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar.

Pobjednik Sportskog druženja mladih grada Mostara s najboljim rezultatima u osam sportova je Temeljni ogranak Rudnik. Priznanje za izvrsne rezultate predsjedniku Igoru Kolobari uručio je Vjekoslav Bevanda, zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH, ministar financija i riznice BiH te dopredsjednik HDZ-a BiH. Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar još jednom zahvaljuje svim sudionicima igara i prijateljima Mladeži HDZ-a BiH Mostar na njihovoj potpori u organizaciji Sportskog druženja mladih grada Mostara.

Zdrav način života

- Želim zahvaliti Gradskom odboru Mladeži HDZ-a BiH Mostar, koji je ovaj projekt iznio na svojim leđima. Ovo je prvi put da se u Mostaru organizira jedan ovakav sportski događaj, a iskreno se nadam kako će postati tradicija. Želim zahvaliti svim prijateljima i dužnosnicima stranke koji su pomogli pri realizaciji ovog projekta. Vidimo se dogodine na istom mjestu.

Ovo je projekt koji promiče zdrav i sportski način života te se nadam kako ćemo nakon ovog skupa svi mi imati veću svijest o ovom važnom društvenom segmentu - kazao nam je predsjednik GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar Marko Zovko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije