poslao email

Nadal: Sad mi je dosta! Objavite javno sve moje nalaze

Rafael Nadal
26.04.2016.
u 21:13

   Rafael Nadal poslao je email šefu ITF-a Davidu Haggertyju. Španjolskom tenisaču dosta je neosnovanih optužbi da se dopingira.

- Objavite sve moje nalaze. Želim da sve bude javno i svima dostupno - napisao je Nadal u poruci novom šefu ITF-a, prenose španjolski mediji.

Napadi na Nadala opet su počeli, vidi čuda, uoči Roland Garrosa. I to iz Francuske. Nakon što je Šarapova pala na dopinškom testu, javila se bivša francuska ministrica sporta i usred TV programa optužila Nadala. Francuski mediji baš sad izvlače tu priču i opet povezuju Nadala s dopingom.

- U teniskom svijetu sazna se za doping kad igrač ili igračica iznenada propuste nekoliko turnira i ne igraju mjesecima jer su navodno ozlijeđeni. Rafael Nadal je 2013. imao "čuvenu ozljedu" zbog koje nije igrao 7 mjeseci, a mi znamo da je zapravo bio pozitivan na doping - ispalila je bivša ministrica sporta Roseylne Bachelot.

Naravno, nije imala niti jedan dokaz za tu tvrdnju, a Nadalovi odvjetnici dočekali su to  trljajući ruke. Nikad lakše zarađeni novac od tužbe za klevetu.

- Odvjetnici su spremni. Smiješno je da danas moraš dokazivati da si nevin, a ne obrnuto. Ta žena je moron - rekao je trener i ujak španjolskog tenisača, Toni Nadal.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije