NAJTROFEJNIJI TENISAČ IKADA

Nadal odmah čestitao Đokoviću, Ivanišević u suzama, a pogledajte Novakovu reakciju nakon pobjede

Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
11.06.2023.
u 19:16

Novak Đoković je u tri seta s 7:6, 6:3 i 7:5 pobijedio je Caspera Ruuda u finalu Roland Garrosa i tako postao najtrofejniji tenisač u povijesti sporta s čak 23. Grand Slam naslova. Nakon poena za pobjedu Đoković je legao na parišku zemlju i pustio suzu, a publika je ustala i zapljeskala ovom nevjerojatnom uspjehu.

 

 

Čestitke su uslijedile na terenu i putem društvenih mreža. Među prvima je Đokoviću čestitao Rafael Nadal. "Mnogo čestitki Novaku Đokoviću na ovom nevjerojatnom postignuću. Dvadeset i tri naslova su prije samo nekoliko godina bila nezamisliva, a sada si ti to učinio. Uživaj sa svojom obitelji i timom", napisao je Nadal

 

 

Kraj samog terena bila je igračeva obitelj. Majka Dijana, otac Srđan, supruga Jelena te djeca Tara i Filip. Đoković je potrčao prema tribini, oni su ga dočekali u zagrljaj. Trener Goran Ivanišević nije mogao suzdržati emocije i odmah po završetku meča otišao je sa tribina u suzama. Čestitao mu je i poznati američki nogometaš Tom Brady.

 

 

Kada je Novak Đoković primio u ruke svoj treći pobjednički pehar s French Opena zagrlio ga je i rasplakao se. Nosio je trenirku s brojem 23, a cijeli današnji meč ista je brojka bila na njegovoj majici.

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije