Roland Garros

Nadal o teškoj ozljedi Zvereva: Vidjeti ga kako plače bilo je užasno

Foto: Twitter
1/2
03.06.2022.
u 20:25

Španjolac Rafael Nadal postao je finalist Roland Garrosa nakon što se Alexander Zverev teško ozlijedio tijekom 12. gema drugog seta polufinala, a nakon meča je podijelio svoja razmišljanja.

"Jako sam tužan zbog njega. Igrao je nevjerojatan turnir. Znam koliko se borio da osvoji Grand Slam, ali sam siguran da će on osvojiti ne jedan, nego više Grand Slamova. Želim mu sve najbolje i brz oporavak. Igrali smo više od tri sata, a nismo završili ni drugi set. Meč protiv njega je velik izazov. Naravno, za mene je san biti još jednom u finalu Roland Garrosa. Međutim, s druge strane, bio sam sa Sašom u sobi nakon meča. Vidjeti njega kako plače bilo je užasno", rekao je Nadal nakon meča, prenosi Klix.

Podsjetimo, Nadal je kod rezultata 40:30 na svoj servis poslao jednu paralelu na stranu njemačkog tenisača nakon čega se čuo jauk. I Nadal se tada uhvatio za glavu budući da je bilo jasno da je Nijemac nezgodno iskrenuo zglob.

Zverev je ostao ležati na terenu neko vrijeme prije nego što je uz pomoć drugih podignut, stavljen u invalidska kolica i ispraćen s njega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?