Nogomet

Načelnik B. Krupe ugostio polaznike Nogometne škole ‘Zmajevi’

zmajevi
13.01.2016.
u 07:15

Načelnik općine Bosanska Krupa Armin Halitović priredio je svečani prijam za mlade nogometaše i rukovodstvo bosanskokrupske Nogometne škole “Zmajevi”, a povod je njihov odlazak na Junior kup prvaka 2016. u Sarajevu, na kojem će sudjelovati oko 2000 najmlađih nogometaša iz 150 klubova i iz osam zemalja šire regije. Do sudjelovanja na ovom prestižnom međunarodnom kupu stigli su zahvaljujući stručnom i predanom radu u protekle skoro tri godine.

Zapaženi rezultati

Ulaznica za ovako visoko rangirano natjecanje dala se naslutiti osvajanjem drugog mjesta na turniru u Zagrebu, prvog mjesta na prestižnom Međunarodnom turniru u Jastrebarskom i trećeg mjesta na nedavnom turniru u Prijedoru. A, krenulo je od 4. mjesta koje su prošle godine osvojili na međunarodnom turniru u Sloveniji.

- Za sad imamo kategorije 2005., 2006., 2007. i 2008. godište i uključujemo kategoriju 2009. i 2010. godište dječaka polaznika nogometne škole. Kategorija 2004., pretpionirski sastav, već se natječe za NK Bratstvo i oni su također ostvarili zapažene rezultate. Peti su na ljestvici u Županijskoj ligi, kaže trener Avdo Mahić.

Takav rad s najmlađima i uspjesi koji se bilježe obradovali su i općinskog načelnika Armina Halitovića koji ih je i ovaj put uime lokalne zajednice financijski podupro za sudjelovanje na ovome turniru. - Ono što želim istaknuti jest to da škola “Zmajevi” postoji tek dvije i pol godine i da su do sada ostvarili zapažene rezultate. Ono što ohrabruje i raduje jest da se oni doista dobro nose sa školama nogometa iz velikih gradova s dugom tradicijom. Škola nogometa može računati na potporu općine, ističe načelnik Armin Halitović. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije