šah

Na šahovskom turniru u Zenici najbolji Širokobriježanin Ivan Galić

sah
19.05.2016.
u 10:00

Na 19. međunarodnom šahovskom turniru “Zenica 2016.” prvo mjesto pripalo je Širokobriježaninu, internacionalnom majstoru Ivanu Galiću s osvojenih 7,5 bodova. Drugoplasirani Damir Šutković osvojio je 6 bodova, 3. mjesto s 5,5 bodova podijelili su Ismet Burović, Emir Dizdarević i Goran Trkulja. Nositelj turnira i najveći rejting imao je velemajstor Emir Dizdarević koji je iza pobjednika Galića bio u zaostatku od dva boda. Nastupilo je 10 šahista, a turnir se igrao u 9 kola.

U organizaciji Šahovske unije BiH i Šahovskog saveza Federacije BiH, u Bihaću će se od 16. do 24. srpnja održati 15. izdanje šahovske Premijer lige BiH. Sudjelovat će šahovski klubovi Bosna, Široki, Kiseljak, Napredak, Srbac, Bihać, Glasinac, Čelik, Šamac i Igman. U proteklih 14 održanih šahovskih premijer liga Bosna je s 10 naslova najuspješniji klub. Iza Bosne s dva naslova nalazi se Široki Brijeg, a jedanput su šahovsku Premijer ligu osvajali Željezničar iz Sarajeva i Bihać.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije