Ždrijeb

Na početku Lige 6 Igokea dočekuje Široki

igokea
09.03.2016.
u 07:00

U subotu, 12. ožujka, započinje Liga 6, završno natjecanje za košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine. U Ligi za prvaka nastupit će Igokea, Široki, Kakanj, Mladost, Spars i Leotar. U Sarajevu su u prostorijama Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine ždrijebani parovi lige.

U prvom kolu svakako najviše pozornosti privlači derbi susret Igokee i Širokog u Laktašima, a u ostalim susretima sastat će se Mladost i Leotar Swisslion te Kakanj i Spars. Za završno natjecanje klubovi će se sigurno igrački pojačati u prijelaznom roku koji traje do 10. ožujka.

Preostalih šest klubova iz Lige 12 Student, Bošnjak, Građanski, Sloboda, Zrinjski i BN Basket igrat će Ligu za ostanak. Dvije najlošije plasirane momčadi izgubit će prvoligaški status. Kako se bodovi prenose iz prvoga dijela natjecanja, poredak klubova prije početka Lige za ostanak je sljedeći: Student i Bošnjak 6-4, Građanski Bobar i Sloboda 5-5, Zrinjski i BN Basket 4-6.

U prvom kolu Lige za ostanak sastat će se: Student - BN Basket, Bošnjak - Zrinjski i Građanski Bobar - Sloboda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?