Omiljeni sportski turnir

Na Kantarevcu počinje mostarski praznik sporta

storyeditor/2023-09-14/juka-1.png
RTV HB
15.09.2023.
u 11:38

Sve je spremno za povratak Sportskih susreta gospodarskih subjekata Grada Mostara koji će se održati danas i sutra

Udruga "Kolektiv" Mostar oživljava omiljeni sportski turnir, odnosno sportske susrete u kojima, u zdravom natjecateljskom duhu, snage odmjeravaju zaposlenici gospodarskih subjekata s prostora Grada Mostara.

- Pandemija nam je prekinula željeni niz pa smo, nakon uspješnoga starta, ove godine Mostarcima odlučili vratiti omiljene sportske susrete koji će, uvjeren sam, i ovaj put ispuniti i teren i tribine Kantarevca. Koncept je takav da poduzeća i drugi poslovni subjekti i kolektivi delegiraju svoje timove za svaku od ponuđenih disciplina ili samo za one koje preferiraju, a riječ je o malom nogometu, basketu, pikadu, potezanju konopa, dok će svoje umijeće moći pokazati i 1 na 1 u tavli i u složenim strategijama na šahovskoj ploči – kaže nam predsjednik Kolektiva Dario Juka.

Sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara bit će održani na SC-u Kantarevac danas i sutra (petak i subota, 15. i 16. rujna), a snage će odmjeravati 14 sastava.

- Želja nam je našim sugrađanima ponuditi kvalitetno obiteljsko druženje uz sport, rekreaciju, navijanje, a najmlađima je na raspolaganju i dječje igralište Kantarevac. Organiziramo jedinstven događaj koji je svojevrsna prekretnica u sportsko-gospodarskome rastu našega grada. Želimo zahvaliti svima koji su nas podržali - dodao je Juka. Najbolje ekipe bit će poznate u subotu poslijepodne. Nakon dodjele pehara slijedi druženje uz okrepu, a prisutne će zabavljati DJ Taramba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?