Premijer liga BiH

Musemić: Utakmica protiv Zrinjskog zahtjevna, pokušat ćemo odigrati što bolje

20.07.2019.
u 12:55

Uoči utakmice sa Zrinjskim i početka nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, trener FK Sarajevo Husref Musemić rekao je danas na pres-konferenciji da je utakmica protiv Zrinjskog zahtjevna, ali da će pokušati odigrati što bolje.

-Tko je umorniji nakon europskih utakmica vidjet ćemo sutra. Sigurno je da smo igrali jako napornu utakmicu protiv Celtica. Potrošili smo se mnogo. Teška utakmica, ali nadam se da je ostalo snage u igračima - rekao je Musemić.

Najavio je moguće dvije izmjene u sastavu te dodao da nedostaju igrači na poziciji stopera ili zadnjeg veznog igrača.

- Danas popodne imamo trening, pa ćemo odlučiti kojih 11 će igrati utakmicu protiv Zrinjskog – istaknuo je Musemić.

Golman Vladan Kovačević kazao je da je atmosfera u ekipi nakon utakmice s Celticom dobra te se nada da će ekipa u utakmici sa Zrinjskim dati svoj maksimum.

- Sve je u ekipi super nakon uzvrata u Škotskoj. Pokazali smo da se možemo nositi s velikim klubovima. Zahtjevna je utakmica protiv Zrinjskog, nismo imali dovoljno vremena za odmor. Neka ovo bude počekat još jedne dobre sezone za nas - poručio je.

Utakmica je na rasporedu 21. srpnja u 19 sati na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?