Henry Walker:

Musa 
je još beba, no taj će sigurno završiti u NBA

15.11.2015., Dom sportova, Zagreb - 10. kolo ABA lige, KK Cedevita - KK Union Olimpija. Dzanan Musa. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
18.11.2015.
u 06:45

Mogu zabiti šutom, iz prodora, a mogu zakucati i preko suparnika, no za takvo što treba se ukazati i prilika – kaže Henry Walker Još nisam pokazao nešto što 
bi bilo i blizu mog potencijala

Henry Walker još nije pokazao Zagrepčanima da je zapravo SkyWalker, kako su ga zbog iznimnog odraza, "letačkih sposobnosti" i brutalnih zakucavanja (pro)zvali američki novinari dok je igrao za sveučilište Kansas State te za klubove NBA i NBDL lige.

Još od dana njegova prvog pojavljivanja u Cedeviti, s njim je posebno oduševljen najmlađi mu suigrač, 16-godišnji Džanan Musa.

– Musa je bio prvi igrač Cedevite s kojim sam razgovarao kada sam stigao. Nisam znao da je beba, da je tako mlad jer djeluje puno zrelije. Intrigantan je to momak, puno me toga pitao o NBA ligi i o igračima o kojima i sam puno zna. Kako sam ja učio od starijih, tako ću i ja njega pokušati podučiti. Visok je, jak na lopti, može zabiti, prodirati, skočiti i siguran sam da će za četiri-pet godina igrati u NBA ligi.
 

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije