Momčad Širokog Brijega danas (opet) igra protiv Cibalije u SC Musa – Karačić na Blatu (14.30)

Musa: Isprobat ćemo nekoliko mladih igrača

nogomet
Foto: VL FOTO
02.02.2015.
u 10:35

Nakon Cibalije, Široki Brijeg neće igrati prijateljske susrete do odlaska u Antalyju

Nogometaši Širokoga Brijega prvi su u petak navečer napustili hotel Park gdje se tradicionalno održavala klupska Plava noć. Jer, trener momčadi s Pecare Slaven Musa zakazao je odmah za subotu ujutro trening: -Po jakoj kiši imali smo “suhi” trening. Naime, stvarno nije imalo smisla raditi s loptom po onakvom nevremenu, pa smo samo trčali. Nedjelja je bila slobodan dan, rekao nam je jučer Musa:

Opet s Cibalijom

-Danas imamo trening u 9 sati, a u 14.30 igrat ćemo opet na Blatu protiv Cibalie, s kojom smo se ogledali i u petak (1:1). Ovaj put Musa je planirao niz izmjena u sastavu momčadi: - Sedam-osam standardnih igrača ćemo poštedjeti nastupa te otvoriti prostor drugima da pokažu što znaju. Iz omladinskog sastava posudit ćemo Franu Čolaka, možda još kojega nogometaša kojega možebitno predloži njihov trener Denis Ćorić. Osim toga, većinu ili cijelu utakmicu odigrat će Luka Menalo i Stjepan Lončar te Mato Stanić. S povratkom u momčad Josipa Ćorluke ćemo polako i oprezno. On će za svaki slučaj još jednom ići na liječnički pregled.

Zato će dobiti veću minutažu u Antalyji, rekao nam je uvijek oprezni trener Širokobriježana Slaven Musa, koji želi svesti ozljede na što manju mjeru:

Odlični uvjeti u Antalyji

-U Tursku krećemo u petak ujutro. Tamo ćemo igrati pet utakmica. Znamo da nas čekaju odlični travnjaci jer vremenske su prilike u Antalyji sigurno povoljne. I ovdje imamo puno bolje uvjete za rad od drugih, ali nakon ovolikih kiša teško je izbjeći rad s loptom bez blata. Povratak iz Turske je 15. veljače. Mislim kako će nam tih 8-9 dana u novom ambijentu jako koristiti, rekao nam je Musa. Dok prva momčad bude u Turskoj, na Blatu neće biti pusto. Tamo vrijedno treniraju omladinci i kadeti. Omladinci su igrali protiv seniora Branitelja i slavili 1:0, ali su zbog kiše otkazali utakmice protiv vršnjaka Hvara i Adriachema iz Kaštela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije