Finale u Rimu

Murray je pobijedio Đokovića! Novak sucu: "Ne želim igrati"

andy
15.05.2016.
u 19:27

Murray je osvojio Rim nakon fantastične predstave u finalu protiv Đokovića (6-3, 6-3)

Andy Murray briljantnim tenisom srušio je prvog igrača svijeta Novaka Đokovića u finalu Rima u dva seta 6-3, 6-3! Škot je slavio nakon četiri uzastopna poraza od Srbina, a posljednji put dobio je Novaka na Masters turniru u Kanadi 2015. godine.  

Murrayu je ovo 10. pobjeda protiv Đokovića, jedna od najslađih jer mu je danas rođendan i prva na zemlji nakon četiri uzastopna poraza od Novaka, dok je Srbin ostao na 23 slavlja protiv Škota.

Murray je kod 2-1 u prvom setu uzeo Đokoviću servis i držao je tu prednost do kraja seta koji je dobio 6-3. Škot je igrao sjajno, imao je rješenje za sve Novakove poteze, a bio je nešto agresivniji nego inače.

To mu se isplatilo i u drugom setu u kojem je poveo 4-2 nakon što je ponovno uzeo servis srpskom tenisaču, piše 24sata.hr.  

 

Novak poludio na suca: Neću više igrati

Triput sam izvrnuo gležanj u zadnja tri gema. Triput! Zašto to ignoriraš? Zar se netko mora ozlijediti da bi shvatio o čemu se radi? Ne želim više igrati po ovom terenu prigovorio je Đoković sucu u drugom setu. 

- Može se igrati - odgovorio je sudac Novaku.

Kiša je padala u Rimu, no uvjeti za igru bili su isti i za Murraya, a Novak se vjerojatno ne bi žalio da je rezultat bio drugačiji. Novak je bio neprepoznatljiv, a Murray je bio raspoložen i kažnjavao je sve njegove promašaje.

Škot je drugim breakom kod 5-3 osigurao set i meč za trofej u Rimu!

- Čestitam ti Andy, danas si bio jednostavno predobar - priznao je na kraju Đoković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije