Premijer ženska liga BiH

Mostarke osvojile bod protiv Sarajeva i ostale prve na ljestvici

emina-sarajevo
Foto: Vecernji.ba
1/5
05.11.2022.
u 18:22

Unatoč kiši i natopljenom terenu igračice su odigrale dosta dobru utakmicu.

Mostarska ženska nogometna ekipa Emina danas je odigrala važan derbi Premijer ženske lige sa SFK 2000 Sarajevo. Utakmica je završila bez golova 0-0 te su Emina i Sarajevo osvojili po jedan bod. 

Emina tako i dalje ostaje prva na ljestvici te su igračice iz Mostara na kraju utakmice ipak imali veliki razlog za slavlje. 

Unatoč natopljenom terenu, jer kiša pada od jučer, igračice su odigrale dosta dobru utakmicu. 
Iz Emine su nam rekli da su zadovoljni rezultatom i odigranom utakmicom.

- S obzirom na vremenske uvjete utakmica je prošla jako dobro. Djevojke su dale svoj maksimum i pokazale odličnu igru. Imamo jako mladu ekipu i sigurni smo da je blistava budućost pred njima, rekla je za Vecernji.ba pomoćna trenerica Irena Bjelica. 

I igračice su zadovoljne, tako nam Andrea Čule kaže kako smatra da su ostvarile pozitivan rezultat, osobito zbog loših vremenskih uvjeta. 

- Ponosna sam na svoju ekipu i na našu današnju igru. Želim zahvaliti i publici koja nas je bodrila svih 90 minuta. Smatram da zasluženo idemo na odmor, rekla je Čule. 

Inače, radi se o derbiju u najvišem rangu natjecanja ženskog nogometa u BiH. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije