ABA liga

Mostarci uvjerljivi protiv momčadi Ohrida

02.11.2017.
u 10:00

Košarkaši Zrinjskog s uvjerljivih 93:62 pobijedili su makedonsku momčad Ohrid u okviru četvrtog kola Druge regionalne ABA košarkaške lige.

Zaustavili glavne igrače

Mostarcima je to druga prvenstvena pobjeda, dok su gosti ostali na posljednjem mjestu ljestvice, bez ostvarene pobjede. Sam početak susreta pripao je gostima koji su poveli 8:2, da bi domaći sastav u samoj završnici prve četvrtine preokrenuo rezultat i stalno uvećavao prednost do konačnih 31 poen viška u odnosu na goste iz Ohrida.

Kako je i najavljivao trener domaćina, njegovi igrači uspjeli su zaustaviti glavne poluge gostujuće momčadi Barryja, Rossa i Thomasa, a što im je u konačnici i donijelo visoku pobjedu. U sastavu pobjednika odličnu igru pružio je Ramljak koji je ubacio 20 poena, a dvoznamenkasti učinak imali su još Sokolović 15, Miličević 13, Šutalo 12, Demić 11 poena. Kod gostiju Barry je ubacio 22 poena, Thomas 13, Ross 11. U petom kolu Druge regionalne ABA lige Zrinjski odlazi u goste Borcu u Čačak, a u prvenstvu BiH u sljedećem kolu Mostarci će biti slobodni.

Zadovoljni pobjedom

O samoj utakmici protiv Ohrida trener domaćina Hrvoje Vlašić kazao je:

- Zadovoljan sam pobjedom, čestitam Ohridu na fer i korektnoj utakmici. Mi smo krenuli dosta loše i trebalo nam je vremena da krenemo igrati. U nekim trenucima nismo izgledali najbolje, ali ipak ne mogu biti nezadovoljan, pobijedili smo.

Jedan od ponajboljih u sastavu Zrinjskog, Aleksandar Sokolović, istaknuo je:

- Utakmica u kojoj smo stavljeni na test zrelosti i to se pokazalo kao uspješno. Čestitam momcima na pobjedi, to je jedino i važno što se nas tiče. Hvala klubu Ohridu na fer utakmici i želim im mnogo uspjeha u nastavku. Mi se okrećemo našem daljnjem rasporedu, gdje imamo nedjelju dana slobodno te Borac u Čačku i nadam se da ćemo napraviti seriju, završio je branič Mostaraca.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije