Marino Pušić

Mostarac preuzima ukrajinskog velikana!

Marino Pušić
Facebook
24.10.2023.
u 07:54

Ukrajinski Shakhtar iz Donjecka preuzima Marino Pušić , koji je trenersko iskustvo kalio u Nizozemskoj.

Shakhtar je u potrazi za novim trenerom. Nakon što je Nizozemac Patrick van Leeuwen poslije svega nekoliko mjeseci i 13 utakmica dobio otkaz, ulogu privremenog trenera preuzeo je sportski direktor Darijo Srna, ali bivši kapetan Šahtara i Hrvatske ne bi se trebao dugo zadržati na toj poziciji, prenosi Bljesak.info.

Vrlo je izvjesno da će ukrajinskog velikana iz Donjecka i ubuduće voditi Hrvat. Jedno vrijeme pričalo se o Srninom suigraču iz Hajduka i aktualnom treneru Hajduka Ivanu Leki, ali talijanski transfer insajder Fabrizio Romano objavio je kako će to biti pomoćni trener nizozemskog prvaka Feyenoorda Marino Pušić, koji bi kroz iduća 24 sata trebao biti predstavljen kao novi trener Shakhtara. 

 

 

Mostarac Marino Pušić (51), koji trideset godina živi i radi u Nizozemskoj, pomoćnik je trenera Feyenoorda.

U 100 utakmica kao pomoćnik klupi Feyenoorda upisao je 65 pobjeda, 20 remija i 15 poraza, a osim titule prošle sezone, u pretprošloj je igrao finale Konferencijske lige koje je izgubio od Rome Josea Mourinha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?