MARINO PUŠIĆ

Mostarac dolazi na klupu Tottenhama? Igrao je za Zvezdu i dobio otkaz zbog pregovora s Feyenoordom

Marino Pušić
Foto: Feyenoord Official
23.05.2023.
u 19:07

Rođeni Mostarac mogao bi se uskoro naći u Londonu i biti pomoćnik Arneu Slotu

Engleski Tottenham prema napisima britanskog Daily Maila traži novog trenera zbog loše sezone u kojoj će Tottenham prema svemu sudeći ostati bez Europe. Soluciju su navodno pronašli u Nizozemskoj. Kako javlja Daily Mail, novi trener bit će Arne Slot koji je nedavno s Feyenoordom osvojio prvi naslov prvaka nakon šest godina.

Slot u ugovoru s Feyenoordom ima odštetnu klauzulu od šest milijuna eura, ali ona ne može biti aktivirana prije ljeta 2024. godine. No, Daily Mail tvrdi da će ga Feyenoord pustiti u Englesku ako Spursi plate 12 milijuna eura, što ne bi trebao biti problem za premierligaša i Daniela Levya.

- Očekuje se da će Slot sa sobom u London povesti i Hrvata Marina Pušića koji mu je već dvije godine pomoćni trener. Oni su dobro surađivali u šampionskoj sezoni u Feyenoordu, a prvi igrač kojeg će pokušati dovesti je Feyenoordov veznjak Orcun Kokcu - piše Daily Mail.

Inače, Marino Pušić je Hrvat rođen u Mostaru koji je igračku karijeru započeo u mostarskom Veležu prije nego što je kao junior otišao u Crvenu zvezdu. Bio je dio momčadi koja je 1991. osvojila Kup prvaka.  Vratio se u Velež pa otišao u nizozemski De Graafschap, da bi nakon nekoliko sezona u nižim njemačkim ligama završio karijeru i počeo igrati futsal.

 

Dok je bio pomoćni trener AZ Alkmaara, pregovarao je s Feyenoordom i zbog toga je dobio otkaz jer su iz slavnog kluba objavili kako će u ljeto 2021. prijeći u Rotterdam. Inače, Slot je u 100 utakmica na klupi Feyenoorda upisao je 65 pobjeda, 20 remija i 15 poraza, a osim titule ove sezone, u prošloj je igrao finale Konferencijske lige koje je izgubio od Rome. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije