hrvatski kapetan

Modrić poslao emotivnu poruku Kovačiću: Pogledajte kako ga je nazvao

Slavko Midzor/PIXSELL
18.11.2020.
u 21:53

Svi su prozivali Matea Kovačića. Mjesecima, ma godinama... Ćiro Blažević mu je u rujnu rekao da se mora trgnuti, da mora proigrati, Lampard je uvijek vjerovao u njega, Dalić mu davao povjerenje, a protiv vječne 'crne mačke' Vatrenih je to povjerenje i opravdao.  

Reprezentaciju Hrvatske je tresao koronavirus. Nije bilo ugodno. Slabo su izgledali u Ligi nacija, puno slabije nego što bi trebali izgledati viceprvaci svijeta. Protiv Portugala su lovili zadnji vlak za opstanak, za treće mjesto, mjesto spasa.  

Nisu Portugal dobili niti u sedmom pokušaju, ali su dobili Matea Kovačića. Da, ok, imali su ga i do sada, ali nikada na ovome nivou. Ovakvu utakmicu za Hrvatsku Mateo još nije igrao i ovakve golove još nije zabijao. Barem ne u posljednjih pet godina. 

Tresao je prvi puta mrežu u prvome dijelu, a potom i u drugome. Dao veliku snagu i nadu hrvatskoj reprezentaciji. Rezultat 2:2 bio bi i više nego zadovoljavajuć, ali jedna pogreška na kraju donijela je ipak prevagu na portugalsku stranu. No, dobar rezultat Francuske protiv Šveđana bio je dovoljan da Hrvatsku sačuva u elitnom raredu Lige nacija.  

Zadovoljstvo nije krio niti kapetan Luka Modrić koji je čestitao svome suigraču uz emotivnu poruku. 

- Rezultat koji nas ne čini sretnima, ali ima dosta pozitivnih stvari s kojima možemo biti zadovoljni, prije svega pristupom i zajedništvom... Bravo za mog brata Matea. Sretan zbog tebe! - napisao je Luka uz fotografiju njega i Matea, dvostrukog hrvatskog strijelca koji je svoje golove posvetio nedavno rođenom sinu i supruzi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije