NIJE UGODNO

Modrić ovako loš status u Realu nije imao od 2012. Kapetan vatrenih doživio novi šok u Madridu

Luka Modrić
EXPA/ Newspix/ Sportinfoto
01.10.2023.
u 18:10

Tako nešto Modriću se nije dogodilo od 2012. i njegove prve sezone u Realu kada je kraljeve vodio Jose Mourinho te doveo ga iz Tottenhama.

Luka Modrić proživljava teške dane u španjolskom velikanu Real Madridu, ispao je iz užih planova Carla Ancelottija i izgubio mjesto startera u početnoj postavi. U pobjedi protiv Las Palmasa nije dobio niti minute iako su španjolski mediji očekivali kako će dobiti barem pola sata, posebno zato što mu je Ancelotti u svih sedam utakmica ranije dao priliku.

Međutim, Modrić nije dobio ni minute iako je Real lako svladao (2:0) ekipu koja se bori za opstanak. Španjolci pišu kako je to jasna poruka Modriću da Real više ne računa ozbiljno na njega te da može napustiti Santiago Bernabeu.

Nakon svega toga, stigao je novi šok za hrvatskog nogometnog virtuoza. Nakon ove utakmice nije dobio ni minutu ni u jučerašnjem derbiju kod Girone iako je Real bez problema riješio pitanje pobjeda i opet slavio, bilo je 3:0. Tako nešto Modriću se nije dogodilo od 2012. i njegove prve sezone u Realu kada je kraljeve vodio Jose Mourinho te doveo ga iz Tottenhama.

Tada je Modrić nakon šest utakmica pod vodstvom Portugalca ostavljen na klupi protiv Ajaxa u Ligi prvaka i Barcelone u La Ligi. Bilo je to u listopadu 2012. Sada, 11 godina i 489 utakmica kasnije, Modriću se to ponovila povijest. Nakon više od desetljeća opet je prikovan na klupu za pričuve.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?