Španjolci oduševljeni

Modrić je dio čarobnog trojca: 'Oni imaju baš sve'

Luka Modrić i Toni Kroos
Foto: UESyndication/PIXSELL
26.07.2015.
u 10:45

Modrić je na tom susretu odigrao 45 minuta i Benitez je zadovoljan njegovim povratkom u formu

Nogometaši Reala prije nekoliko dana razbili su Manchester City sa 4:1 u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu. Španjolski mediji posebno su oduševljeni čarobnim trojcem u veznom redu, a sačinjavali su ga Kroos, Isco i naš Luka Modrić.

"U petak je Rafa Benitez protiv Manchester Cityja testirao trojac koji želi uigrati, a oduševljen je rezultatom. Trojac u sredini ubrizgao je Realu novi život i zbog toga je cijela momčad igrala odlično", piše Marca.

Posebno se hvali preporođeni Isco koji je u fantastičnoj formi, a na spomenutom susretu imao je dvije asistencije. Naglašava se kako će Real biti još i jači kada dođe i James, ali da će se on morati izboriti za poziciju pored ovakvog Isca.

Modrić je na tom susretu odigrao 45 minuta i Benitez je zadovoljan njegovim povratkom u formu. Trener želi da Luka, Kroos i Isco budu graditelji igre njegova Reala i stvaraju prilike za drugi trojac - BBC.

"Rijetke momčadi imaju takvu kvalitetu na raspolaganju, tri kreativna talenta koji posjeduju baš sve što je potrebno da Real ima uspješnu sezonu", dodaje autor.

Lijepo je vidjeti da se Luka vraća nakon ozljede i da je u ozbiljnim planovima Rafe Beniteza. A na Realu se prošle sezone vidjelo koliko im je potreban hrvatski reprezentativac...

>>Real ponizio City pred 100 tisuća gledatelja, Modrić igrao prvo poluvrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?