pripreme u Rovinju

Modrić i Kovačić priključili se Vatrenima, dočekala ih torta

modric kovacic
02.06.2016.
u 21:03

Veznjak 'vatrenih' i Reala Luka Modrić, danas se priključio pripremama reprezentacije u Rovinju. Zajedno s njim stigao je i klupski kolega, Mateo Kovačić. 

Njihovo priključivanje reprezentaciji lijepom je gestom popratio HNS, koji im je tortom čestitao nedavno osvajanje Lige prvaka protiv gradskog rivala Atletica u Milanu.

- Sretni su zbog nas i ponosni. Osjećam se izvrsno, odmorio sam se tri dana i sve je u redu. S Atletico Madridom nije moglo drugačije nego borbeno, uvijek odlučuju detalji i tako je bilo i u ovoj utakmici. Na kraju smo imali više mirnoće u jedanaestercima, premda je bilo vrlo iscrpljujuće, pogotovo uz toplo i vlažno vrijeme. Imali smo probleme i s grčevima, ali kako vrijeme prolazi, sve sam više svjestan što smo napravili i sve više ponosan - ispričao je Modrić, prenosi HNS.

Luka je dvije godine stariji od SP-a u Brazilu. Time i zreliji.

- Sigurno sam zreliji i iskusniji, a osjećam se stvarno dobro i fizički i psihički. Vjerujem da će se to pokazati i na mojim igrama - kaže Modrić, a o skupini na Euru dodaje:

- Najvažnije je dobro se spremiti i proučiti prvog protivnika. Pobijedimo li Tursku, bit će znatno lakše ući u sljedeće utakmice i to bi moglo biti posebno važno za cijelo natjecanje.

- S druge strane, kako god prva utakmica završila, imamo još dva dvoboja i morat ćemo ići utakmicu po utakmicu. Definitivno možemo proći skupinu, ali moramo biti skromni i ne razbacivati se izjavama, prenosi 24sata.hr.

Luka se dogovorio s izbornikom da propusti utakmicu protiv San Marina na Rujevici, ali ne isključuje kako bi možda ipak mogao zaigrati.

- Dogovor je s izbornikom bio da neću nastupiti protiv San Marina, no vidjet ćemo u ova dva dana kako ću se osjećati na treninzima pa ćemo odlučiti - dodao je Modrić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije