LIGA PRVAKA

Modrić i Kovačić nakon velike drame treću godinu zaredom u finale

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.05.2018.
u 07:07

Real je tako prvi putnik u finale koje se igra 26. svibnja, a protivnika će saznati u srijedu nakon dvoboja u Rimu gdje Liverpool protiv Rome brani 5:2.

Real će treću godinu zaredom igrati finale Lige prvaka! U Madridu su u sjajnoj utakmici protiv Bayerna odigrali 2:2, te tako s ukupnih 4:3 prošli dalje. 

Nije moglo bolje početi za Bavarce, poveli su već u 3. minuti kada je Kimmich iskoristio kiks Ramosa te zabio za 1:0. Kraljevima je trebalo osam minuta za odgovor, a on je stigao preko Benzeme koji nema težak zadatak nakon ubačaja Marcela s lijeve strane. 

U čak dva navrata u prvom dijelu Bayern je tražio jedanaesterac, u 16. minuti nakon pada Lewandowskog u šesnaestercu, te u sudačkoj nadoknadi nakon ruke Marcela, no sudac Cakir u oba navrata je samo pokazao da se igra dalje. 

Veliku priliku za vodstvo Bavarci su imali u 34. minuti kada je James iz blizine s dva metra pucao preko praznog gola. 

Drugo poluvrijeme nije moglo bolje početi za Real koji je poveo uz veliku pomoć gostujućeg vratara Ulreich. Nevjerojatno je pogriješio vratar Bavaraca nakon dodavanja Tolissa jer je lopta prošla ispod njega, što je Benzema iskoristio i lakoćom zabio za 2:1. 

Ronaldo je u 54. minuti mogao sve riješiti, no neometan s pet metara šalje loptu nebu pod oblake. Kazna je stigla devet minuta kasnije kada je James jedan odbijanac pospremio u mrežu za 2:2. U 74. minuti Bayern je imao veliku priliku za potpuni preokret, ali udarac Tolissa s pet metara fantastično brani Navas. 

Do kraja su Bavarci sve bacili na napad no rezultat se nije mijenjao. Modrić je igrao cijelu utakmicu, a Kovačić do 73. minute. 

Real je tako prvi putnik u finale koje se igra 26. svibnja, a protivnika će saznati u srijedu nakon dvoboja u Rimu gdje Liverpool protiv Rome brani 5:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije