hrvatska reprezentacija

Modrić donio odluku o budućnosti u vatrenima. Dalić: Tri godine pričam da objavljujete sastav protiv nas

Miroslav Lelas/PIXSELL
13.06.2023.
u 17:30

Izbornik i kapetan vatrenih govorili su za predstavnike medija uoči otvaranja turnira u Rotterdamu

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra u 20:45 u Rotterdamu protiv Nizozemske igra polufinalni ogled u sklopu Lige nacija. Drugi polufinalni par čine europski giganti Španjolska i Italija. Pobjednici polufinala plasirat će se u finale u Rotterdamu koj je na rasporedu 18. lipnja, a poraženi čeka ogled za treće mjesto ranije također u nedjelju u Enschedeu.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić posljednju konferenciju za medije odradili su od 17 sati na stadionu De Kuijp, inače domu Feyenoorda. 

 

 

- Fokusiran sam na Ligu nacija. O budućnosti u reprezentaciji govorit ću nakon. Imam odluku, ali fokus sada nije na tome - izjavio je na početku Modrić.

- Došli smo u finale. Želimo uživati. Napravili smo sjajan rezultat. Pokušat ćemo sve završiti medaljom. Čeka nas sjajan domaćin, koji je bio u vrhu nogometa. Optimist sam, vidio sam našu energiju i želju. To želimo pokazati. Ovo je sjajan uspjeh - rekao je Dalić.

- Došli smo ovamo osvojiti medalju, nema govore o tome da ćemo nekoga pustiti doma. Učinit ćemo sve kako bismo napravili veliku stvar. Spremni smo, dat ćemo sve od sebe. 

- Već tri godine govorim da objavljujete sastave protiv nas, a ne za nas. Ali to je vaš posao. Neću se vraćati na to. Hvala vam na tome - rekao je Dalić na pitanje o sastavu za Nizozemsku. 

- Što se tiče budućnosti u Realu... Već sam sve rekao, sve što bih sada rekao bilo bi ponavljanje. Fokus je na reprezentaciji. Kada se završi Liga nacija, onda možemo pričati o svemu - rekao je Modrić.

- Uvijek uživam igrati za reprezentacija. Veseli me i ispunjava svaki dolazak ovamo. Nema veze što se približava moj kraj, nije da zato više uživam. Svaki trening me ispunjava. Dok mislim da mogu pomoći, nema razloga da nisam ovdje - zaključio je Luka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije