maksimir

'Modri' za 2 milijuna eura doveli Sandra Kulenovića

GNK Dinamo
03.09.2019.
u 07:08

U posljednjim satima prijelaznog roka zagrebački je klub doveo pojačanje u napadu u vidu mladog hrvatskog reprezentativca Sandra Kulenovića (19) koji je za oko dva milijuna eura stigao iz poljske Legije

Gavranović, Petković i Andrić dobili su konkurenciju u napadu jer je na Maksimir stigao Sandro Kulenović (19). Mladi hrvatski reprezentativac stigao je iz poljske Legije te je Dinamo za njega platio dva milijuna eura.

 - Uvijek sam slutio kako ću jednoga dana ostvariti dječački san i istrčati na Maksimiru u dresu svog Dinama. Sjajno se osjećam kada znam da je san blizu ostvarenja - rekao je novi igrač Dinama, piše 24sata.hr. 

Mladi napadač nastupao je na Europskom prvenstvu do 23 godine gdje se predstavio u dobrom svjetlu iako nije uspio zabiti. Asistirao je u remiju protiv Engleske i odradio jako dobar posao u napadu. Kulenović je već bio na izlaznim vratima Legije ovog ljeta kada je engleski Barnsley za njega ponudio dva milijuna eura, klub je prihvatio, ali igrač je stopirao transfer.

Mladi hrvatski napadač stasao je u omladinskom pogonu Dinama iz kojeg je sa 17 godina otišao u Legiju. Legija ga je, zatim, posudila Juventusu gdje je nastupao za Juventusovu Primaveru nakon čega se vratio u Poljsku i postao standardan napadač prvoligaša.

U dresu varšavske legije odigrao je 36 utakmica i zabio šest golova uz jednu asistenciju, a u Dinamu će imati veliku konkurenciju. Bruno Petković svojim je igrama zaslužio poziv u Dalićevu izabranu vrstu. Tu je i Mario Gavranović koji nije u dobroj formi, ali svi znaju koliko može biti opasan. 

Još je tu i ozlijeđeni Komnen Andrić koji nikako da uhvati kontinuitet igranja tako da će Kulenović imati veliku konkurenciju u napadu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije