Zanimljiv transfer u Maksimiru:

Modri doveli 'čudo od djeteta', sina latvijske premijerke Siline!

24.02.2024.
u 11:51

U Maksimiru su tijekom jučerašnjeg dana kompletirali vrlo zanimljiv transfer, iz latvijske Mette doveli 17-godišnjeg Matissa Silinša. Riječ je o jednoj od najvećih nada tamošnjeg nogometa, standardnom braniču latvijske U-17 reprezentacije, ali i sinu aktualne premijerke Latvije Evike Siline. Mlada nada potpisala je ugovor s "modrima", te se stavila na raspolaganje Dinamovoj U-17 momčadi, piše 24sata.hr.

Silinš je rođen 22. siječnja 2007. godine, pa su u Dinamu čekali da mladi nogometaš napuni 17 godina kako bi ga mogli dovesti u Maksimir. Velika nada latvijskoj nogometa je uspješno odradila probu u Maksimiru, a kako saznajemo Dinamovi su treneri bili oduševljeni kvalitetama mladog igrača.

Latvijski klub je na svojim službenim stranicama i društvenim mrežama potvrdio odlazak svog igrača u Dinamo, poželio Silinšu puno sreće u dokazivanju na "puno većoj nogometnoj sceni".

- Veliko hvala svima u Metti na prekrasnih 11 godina koje smo proveli zajedno, nisam se mogao zamisliti nigdje drugdje. U ovom klubu sam odrastao kao nogometaš i kao čovjek, na tome sam svima zahvalan. Ovdje sam trenirao pod vodstvom mnogih trenera, svima se zahvaljujem na suradnji, svemu što su me naučili - poručio je Matiss Silinš, pa dodao:

-  Dobio sam veliku priliku za napretkom u Dinamu, siguran sam kako ću u novom klubu ostvariti svoje odavno zacrtane ciljeve. Hvala mojim suigračima, trenerima i ljudima iz kluba na vremenu koje smo zajedno proveli na terenu i izvan njega.

Aktualna premijerka Latvije se na svom Instagram profilu javno zahvalila svim trenerima u omladinskoj školi Mette, kao i predsjedniku tog kluba Girtsu Mihelsonsu, nahvalila rad s mladima sportašima u Latviji, a svom sinu poželjela puno sreće u novoj avanturi u zagrebačkom Dinamu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije