Nogomet

Mnoštvo talenata u Novom Travniku na izbornom Dinamovom kampu

05.06.2016.
u 09:00

Proteklog vikenda na Gradskom stadionu u Novom Travniku otvoren je izborni nogometni kamp GNK Dinamo iz Zagreba. Kamp su službeno otvorili direktor Nogometne škole Dinama Marijan Vlak i načelnik novotravničke općine Refik Lendo.

Veliko zanimanje

Organizator kampa koji je privukao veliko zanimanje mladih budućih nogometaša, njihovih roditelja i ljubitelja nogometa uopće, iz Lašvanske doline pa i širega područja, jest Udruga za poticaj i razvoj općine Novi Travnik “PRONT”, na čelu s predsjednikom i koordinatorom Ivicom Džambasom. Ovom lijepom i zanimljivom događaju nazočili su i Salih Salihović, povjerenik Nogometne škole Dinama za BiH, i Ivica Frljić, predsjednik NS SBŽ-a. Za rad u kampu prijavilo se osamdesetak mališana, a uz Gradski stadion u Novom Travniku, vježbat će se i trenirati i na nogometnom igralištu u obližnjem Nević Polju.

Zadovoljstvo organizacijom i zanimanjem koje je vladalo za kamp, nije krio direktor NŠ Dinama Marijan Vlak.

Velika reklama

- Nadam se i vjerujem da ćemo u Novom Travniku, među ovim mališanima, pronaći i ponekog talentiranog dječaka vrijednog naše dodatne pozornosti, zanimanja, pa zašto ne reći i nekog budućeg igrača Dinama.

- Ovaj kamp, dolazak Dinamove škole nogometa, velika je reklama za naš grad i prilika dječacima da pokažu što imaju i što nogometno u sebi nose, kazao je organizator kampa, direktor udruge PRONT, Ivica Džambas

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije