Nakon poraza od Sarajeva

Mladina: Bilo je nemoguće zaustaviti Sarajevo, ali i sudac ih je puštao

Davor Mladina
09.08.2015.
u 19:55

Davor Mladina nije bio zadovoljan konačnim rezultatom, priznao je da je bilo nemoguće zaustaviti Sarajlije u napadu

Sarajevo je potpuno zasluženo slavilo protiv Širokog Brijega na Koševu, no nije domaćim igračima bilo jednostavno doći do pobjede jer do 62. minute lopta nikako nije htjela u gol.

"Pritiskali smo čitavu utakmici, bili smo kvalitetniji, nismo gubili glavu ni nakon njihovog vodstva i to je pozitivno," rekao je nakon utakmice trener Sarajeva Dženan Uščuplić koji je, unatoč vodstvu, u posljednjim minutama radio veliki pritisak na svoje igrače.

"Na Koševu 2:1 nije siguran rezultat. Još smo se do 75. minute maksimalno istrošili. Nije bilo jednostavno."

Pobjedu Sarajevu fantastičnim pogotkom u 78. minuti donio je Miloš Stojčev.

"Miloš Stojčev je za mene veliki igrač i veliki čovjek," dodao je Uščuplić, a potom prokomentirao sljedeću utakmicu koja ih očekuje - derbi protiv Zrinjskog na Koševu.

"Postavit ćemo se isto kao i danas, igramo opet kod kuće. Bit će tada i bolji teren, bit će nam lakše."

Trener gostujuće momčadi Davor Mladina nije bio zadovoljan konačnim rezultatom. Priznao je da je bilo nemoguće zaustaviti Sarajlije u napadu, ali i da nije zadovoljan suđenjem.

"Nismo se planirali povući. Pokušali smo zadržati Sarajevo što dalje od gola, ali nismo uspjeli jer je pritisak bio velik. Čini mi se i da par ofsajda nije svirano. Pokušali smo i s promjenom sustava, ali ni to nam nije pomoglo.  Ne mogu biti zadovoljan," rekao je trener Širokog kojeg za tjedan dana očekuje još jedno gostovanje u Sarajevu, kod Željezničara.

"Nadam se da ćemo u sljedećem derbiju biti pravi, da se protiv Želje neće ponoviti današnje drugo poluvrijeme."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije