pred vratima raja

Mladi Stočanin Nikola Katić glavni favorit Jurgena Kloppa

04.07.2019.
u 07:30

Prije pet godina igrao je nogomet na lokalnim turnirima i po ligi HNŽ-a, a sada pred vratima raja. Mladi Stočanin Nikola Katić je glavni favorit Jurgena Kloppa. Redsi ostaju vjerovatno bez Matipa i Lovrena, Juventus uzima De Ligta, pa ce Klopp morati Van Dijku naći dobrog suigrača u defanzivi, prenosi sportske.ba

Katić igra sjajno u Rangersima pod trenerskom palicom Stevena Gerarrda, koji bi mogao biti glavni faktor u cijeloj priči.

Katić je bio jedina svijetla točka U21 reprezentacije Hrvatske na minulom EURO. Zašto je izbjegavan od strane NFSBIH ostaje enigma. U škotskom prvenstvu je prvi po broju uklizavanja, a iako igra štopera, treći je po broju točnih pasova.

Prema saznanjima portala Sportske.ba, od ljudi bliskih Katiću, pregovori Rangersa i Liverpoola bi uskoro trebali biti aktivirani. Stolac, Opuzen, Slaven Belupo, Rangersa, a sada možda i kultni Anfield. Za samo pet godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?