PRAVI MISTERIJ

Mladi sportaš (24) tragično preminuo u misterioznim okolnostima. Razbolio se i umro za dva dana

Matthew McGuigan
Facebook screenshot
04.12.2023.
u 21:00

Matthew McGuigan i njegova djevojka Clodagh Corr stigli su u Sydney prošlog četvrtka navečer, ali manje od 24 sata kasnije ustanovljena je smrt McGuigana

Mladi irski sportaš Matthew McGuigan tragično je preminuo prošle subote, svega dva dana nakon što su se se on i njegova djevojka odselili u Australiju kako bi potpisao za novi klub gdje je predstavljen kao veliko pojačanje.

Matthew McGuigan i njegova djevojka Clodagh Corr stigli su u Sydney prošlog četvrtka navečer, ali manje od 24 sata kasnije ustanovljena je smrt McGuigana koji se inače bavio irskim nogometom i naglo mu je pozlilo nakon čega je hospitaliziran.

 

 

Riječ je o vrsti nogometa koji se naviše igra upravo u Irskoj, te je zajedno s hurlingom jedan od dva najpopularnija sporta u toj otočnoj zemlji. Za razliku od standardnog nogometa, igra se između dvije momčadi koje imaju po 15 igrača na pravokutnom travnjaku s golovima u obliku slova H na krajevima terena.

Cilj igre je postići pogodak, a to se može napraviti bilo udarcem lopte nogom ili bacanjem iz ruke.  McGuigan je u Australiji je već potpisao za Cormac McAnallense iz Sydneyja koji su naravno ostali šokirani.

- Matty je tek stigao u Sydney sa svojom djevojkom i za kratko vrijeme provedeno ovdje je dotaknuo živote mnogih koji su ga imali sreću susresti - objavili su iz toga kluba. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije