Nogomet

“Mirovna” sjednica Skupštine Nogometnog kluba Čelik zakazana za 5. siječnja

CELIK
29.12.2016.
u 10:00

Predsjednik Skupštine Nogometnog kluba Čelik Damir Bradarac zakazao je za četvrtak, 5. siječnja, sjednicu ovog tijela na kojem bi se napokon trebali riješiti brojni administrativni problemi koji su nagomilani u ovom sportskom kolektivu.

Nakon više od mjesec dana provedenih u intenzivnim sastancima statutarnoga Odbora za hitnost, koji je nekoliko mjeseci “vodio” klub, s uredom gradonačelnika Zenica, Neformalnom skupinom građana “Za Čelik” i skupinom zeničkih gospodarstvenika dogovoren je termin iduće sjednice Skupštine NK Čelik.

- Iskreno se nadam kako će izaslanici Skupštine NK Čelik znati odgovore na izazove koji su postavljeni pred njih ovom sjednicom, nakon koje se očekuje potpuno “ozdravljenje” kluba, kaže predsjednik Skupštine NK Čelik Damir Bradarac.

Na dnevnom redu sjednice predviđene su dvije trenutačno najvažnije točke za Skupštinu kluba - izbor mandatara za predsjednika Upravnog odbora NK Čelik, na koju poziciju je najavljen Eldin Vrače i on bi trebao izabrati svoje suradnike u Upravni odbor.

Sjednica bi trebala imati i “mirovni karakter” jer je planirano usvajanje dogovorenih promjena u Statutu NK Čelik u skladu s prijedlozima NGG “Za Čelik”.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?