OTKRIVENA NEZAPAMĆENA SRAMOTA!

Mirko Cro Cop Filipović opako je prevaren i izigran

Mirko Filipović
Foto: Facebook
07.10.2016.
u 16:45

Slavna K-1 kick boksing promocija nikada nije podmirila honorare sa svog posljednjeg velikog Finala World Grand Prixa koji je u ožujku 2013. održan u zagrebačkoj Areni, prenosi Net.hr

Fight Site doznaje da osim nekih manjih honorara boraca koji su se borili u “supermečevima” ili prvom kolu samog turnira, velika većina honorara koji su veliki i izdašni nikada nije isplaćena. Sad je od te priredbe prošlo više od tri i pol godine, a vlasnik K-1 branda i kompanije Mike Kim je reklamirao finale hvaleći se podatkom kako će pobjedniku pripasti vrtoglavih milijun dolara.

Ostali bez doslovno krvavo zarađenog novca

Upravo su astronomski iznosi trebali biti dokaz da je K-1 organizacija opet moćna kao prije. Bez svog pošteno i doslovno krvavo zarađenog novca su među ostalim ostali i pobjednik turnira Mirko “Cro Cop” Filipović, finalist Ismael Londt te polufinalisti Dževad Poturak i Pavel Zhuravlev.

Fight site doznaje i kako su vlasnici i čelnici promocije godinama zavlačili borce za isplatu novca. Njihovim menadžerima i odvjetnicima su lagali i davali im lažna obećanja, da bi se na kraju uopće prestali javljati. Oni navodno već neko vrijeme potpuno ignoriraju svaki oblik komunikacije vezan uz poštivanje ugovorenih obveza. Ovakav slučaj sramotnog ponašanja vlasnika i čelnika organizacije, kako spomenuti portal ističe, nezapamćen je u borilačkom sportu.

Fight Channel prvi reagirao na nepravdu

Prvi je na ovakvu nepravdu i sramotu reagirao Fight Channel čija je hvaljena produkcija upravo tog K-1 WGP Finala zadivila cijeli svijet. Fight Channel, odnosno njegova borilačka promocija FFC, je, doznaje Fight Site, upozorila sve borce iz svog rostera na činjenicu da K-1 nema dobre namjere i da toj organizaciji ne treba vjerovati dok u cijelosti ne isplati borce s K-1 WGP Finala iz 2013.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije