Ministrica Bošnjak čestitala karatašu Bostandžiću na osvojenoj europskoj bronci

22.05.2024.
u 17:20

Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Dubravka Bošnjak sastala se u Sarajevu s predstavnicima Karate kluba "Champion", trenerom Denisom Muhovićem i karatašem Anesom Bostandžićem, koji je na Europskom prvenstvu u Zadru osvojio brončanu medalju.

Anes Bostandžić rekao je da je sretan zbog postignuća, ali na ovom neće stati, saopćeno je iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

- Vjerujem da ću uz maksimalan trud ostvariti još bolje rezultate - izjavio je Bostandžić.

Ministrica Bošnjak čestitala je mladom sportašu na izvanrednom uspjehu i istaknula kako se zalaže za podršku uspješnim sportašima.

Bostandžić je u siječnju ove godine na prestižnom natjecanju Premier League u Parizu osvojio srebrnu medalju, a već u veljači, s Europskog prvenstva za kadete, juniore i U21, donio je zlato u Bosnu i Hercegovinu. Nedavno se vratio i iz Antalije s brončanom medaljom osvojenom na još jednom natjecanju Premier League.

Nakon najnovijeg uspjeha i europske bronce, za očekivati je da će Anes Bostandžić nastaviti nizati uspjehe i doprinositi promociji sporta naše zemlje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije