zaigrao pod reflektorima

Ministar Alen Šeranić se okušao na sportskom terenu

SRNA
18.07.2021.
u 08:48

Javna rasvjeta na stadionu FK "Plamen" Donje Vodičevo puštena je sinoć u uporabu, a u prvoj utakmici pod reflektorima igrao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić. Šeranić je igrao u susretu veteranskih ekipa "Mladost" Glamočani i "Plamen" Donje Vodičevo, javlja Srna. 

"Uvijek kada pronađem priliku podržavam sportske aktivnosti. Ovo je veliki dan za Vodičevo jer su sami osigurali sredstva za reflektore. S obzirom na to da su aktivni u unapređenju sportske infrastrukture - tu sam da ih podržim, kao i sve druge klubove koji su aktivni", rekao je Šeranić.

Načelnik općine Novi Grad Miroslav Drljača, koji je pustio u uporabu javnu rasvjetu na stadionu, rekao je kako ova lokalna zajednica ima dugu nogometnu tradiciju.

"FK 'Plamen' također ima dugu tradiciju, a posebno je važno da se mnogo pažnje posvećuje mlađima. Općina podržava ono što radi Uprava kluba", rekao je Drljača.

Predsjednik FK "Plamen" Zoran Rađenović rekao je kako je klub osnovan 1936. godine, te je u proteklih osam godina mnogo uloženo u infrastrukturu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije