Nekadašnji kapetan

Mijo Caktaš napao predsjednika Hajduka, nazvao ga bleferom

mijo caktaš
PIXSELL
11.07.2021.
u 10:17

Bivši kapetan Hajduka Mijo Caktaš sinoć je na društvenim mrežama objavio tekst u kojem je napao predsjednika Hajduka Lukšu Jakobušića.

- Odijelo i pozicija ne čini čovjeka. Prvo budi čovjek, a onda sve ostalo. Da i ne kažem ništa čista obraza se mogu pojaviti gdje god je potrebno, dosta je blefer napunio svoj ego svojim potezom i pričama. Dragi prijatelji sutra ćete imati mogućnost pročitati istinsku priču i moj intervju. Živjeli mi - prenosi Dalmatinski portal, a Caktaš je svoju priču iznio za 24sata.

Podsjećamo, Hajduk je Caktaša u veljači prebacio u drugu momčad nakon što je odbio potpisati produljenje ugovora i smanjenje plaće. Početkom ovoga mjeseca istekao mu je ugovor i danas je slobodan igrač u potrazi za klubom.

Caktaš je za Hajduk odigrao ukupno 236 službenih utakmica te je pritom postigao ukupno 98 pogodaka i 29 asistencija. Za Hajduk je debitirao 25. veljače 2012. godine u 1:1 remiju s Istrom 1961 na Poljudu, a posljednju utakmicu odigrao je 25. veljače ove godine, kada je Hajduk svladao Rijeku na Rujevici 1:0 upravo njegovim pogotkom u samoj završnici susreta.

U bijelom dresu sudjelovao je u 115 pobjeda, 47 remija i 74 poraza. Bio je najbolji strijelac Prve lige u sezoni 2018/19., kada je zabio 19 golova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije