Prva liga FBiH

Metalleghe “posrnuo” u derbiju na Banja ilidži

22.03.2016.
u 07:00

Derbi u Gradačcu, gdje je druga Zvijezda ugostila vodeći Metalleghe, odigran je pred 2000 gledatelja, što je velika brojka za Prvu ligu. Zvijezda je slavila 1:0, pogotkom Isanovića u 9. minuti. Metalleghe sad ima samo bod prednosti. Budućnost je bila u prigodi približiti se vrhu, jer je u Sanskom Mostu protiv Podgrmeča povela 1:0 (Jaranović), ali su domaći u završnici stigli do konačnih 1:1 (Hamzić).

Prekinuti susret Branitelj – Orašje završit će za zelenim stolom - Natjecateljsko povjerenstvo. Čini se da će Labudovi osvojiti bodove bez borbe i skočiti na 3. mjesto. U Rodoču se igralo samo do 75. minute, jer su domaći kod 2:3 rezultata napustili travnjak, nezadovoljni suđenjem Olivera Kožula. Branitelj je s dva pogotka Ante Pinjuha poveo 2:0, Orašje izjednačilo preko Rajovića i Vidovića... Onda je Vidović zabio treći gol za goste iz slobodnog udarca, ali je uslijedio prekid na inicijativu Mostaraca. Prethodno - po njima, Kožul nije svirao dva jedanaesterca za Branitelj.

U Bihaću, Jedinstvo je povelo protiv Goška (Šiljeg), ali je Zečević poravnao, pa su Gabeljani otišli kući pjevajući. I Čapljinci, susjedi Gabeljana, osvojili su bod u gostima. Oni su u Kaknju izborili 0:0 protiv Rudara. Radnički je protiv Goražda poveo pogotkom Kuduzovića s 11 m, Goražde izjednačilo (Jahić), a za 2:1 pobjedu Lukavčana zabio je Musić pred kraj. Neočekivano, Novi je Travnik u gostima svladao Bosnu 2:0 (Šehić, Gavrić) te zadržao male izglede za ostanak. Na Babovcu, Bratstvo je bez problema svladalo Slogu 3:0 (Diatta 2, Mujkić). Ljubušaci su već ispali.

POREDAK: Metalleghe 35, Zvijezda 34, Budućnost i Orašje (-1) 30, Bratstvo 28, Čapljina i Gošk 27, Bosna 26, Rudar 25, Radnički 24, Goražde 22, Jedinstvo 21, Podgrmeč 19, Novi Travnik i Branitelj (-1) 17, Sloga 13 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije