Prva nogometna liga FBiH

Metalleghe BSI zadržao prednost ispred Zvijezde

29.03.2016.
u 09:00

Ne prvi put, domaćini su napravili “nogometni masakr” nad gostima. Slavili su u svih osam susreta, a ukupna gol-razlika je “impresivna” - 21:3. Eh, gdje toga još ima...

Bosna “popila petardu”

Vodeći Metalleghe BSI zadržao je bod prednosti na vrhu ljestvice pred Zvijezdom, glavnim pratiteljem. Jajčani su slaboj Bosni utrpali “peticu” (5:1).

Popović je zabio dva pogotka, Pljevljak, Fejzić i Dilberović po jedan, a čast Visočana spasio je Džafić. Zvijezda je iskoristila drugu uzastopnu prednost domaćinstva, pa poslala kući Branitelj s 3:0 (Isanović, Dudić 2).

Mujić pogodio za slavlje

Budućnost je zadržala korak za Jajčanima, nakon što je s puno muke i sreće osvojila bodove protiv posljednje Sloge (2:1).

Do pred kraj gosti su držali “nulu” (Đezić za Budućnost, A. Petrović za Slogu), a onda se “ukazao” golgeter Senad Mujić i obradovao svoje pristaše.

U derbiju u Gračanici Bratstvo je s minimalnih 1:0 svladalo Orašje (Stjepanović) i zadržalo svoje, a umanjilo oraške izglede za naslov.

Oba kluba iz doline Neretve bila su domaćini i oba osvojila po tri boda. Čapljina je na Bjelavama jedva položila na pleća Jedinstvo (1:0, Jazvin). Gosti su “zapucali” jedanaesterac i tako ostali bez važnoga boda u borbi za ostanak. Gošk je u Gabeli napunio mrežu Podgrmeču (5:0), s po dva gola Mišića i Zečevića i jednim Macea. Novi je Travnik zadržao (male) izglede za ostanak, nakon što je s 2:0 svladao Radnički (Grebenar, Gavrić). Velika je bila radost Goraždana nakon pobjede protiv Rudara. Do 90. minute bilo je 1:1 (Šuntić za Goražde, Delić za Rudar), a onda se “ukazao” Ferhatović i pogodio mrežu Kakanjaca za velikih 2:1...

POREDAK: Metalleghe BSI 38, Zvijezda 37, Budućnost 33, Bratstvo i Orašje (-1) po 31, Gošk i Čapljina po 30, Bosna 26, Rudar i Goražde po 25, Radnički 24, Jedinstvo 21, Novi Travnik 20, Podgrmeč 19, Branitelj (-1) 17, Sloga 13 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije