ARGENTINCI U ČUDU

Messi šokirao izjavom uoči dvoboja s Hrvatskom

Reuters/Pixsell
19.06.2018.
u 12:17

Vatreni su vodeći u skupini, imaju tri boda nakon pobjede protiv Nigerije, dok su Argentinci kiksali i odigrali 1:1 protiv Islanda

Prvo kolo Svjetskog prvenstva u Rusiji danas će završiti, a već večeras Rusija i Egipat otvaraju drugo kolo. A u njemu će hrvatski nogometaši odigrati najjaču utakmicu u skupini, onu protiv Argentine. 

Vatreni su vodeći u skupini, imaju tri boda nakon pobjede protiv Nigerije, dok su Argentinci kiksali i odigrali 1:1 protiv Islanda, što ih je dovelo u situaciju da se moraju vaditi protiv nas. 

Taj remi ih je prilično poremetio, u njihovom kampu vlada velika panika. Izbornik je bio prilično nezadovoljan, zbog čega je odlučio najmanje trojicu igrača izbaciti iz prve momčadi. Sampaoli je nezadovoljan igrom, kako u napadu, tako i u obrani. Ni Messiju nije išlo, čak je promašio jedanaesterac. 

- Naravno da mi je žao zbog promašenog jedanaesterca. Da sam ga zabio, Island bi se otvorio i imali bismo puno više prostora. Ovako sam frustriran jer su se samo branili. Sad se okrećemo utakmici protiv Hrvatske, moramo se izvući, rekao je Messi pa onda dao jednu čudnu izjavu: 

- Mislim da smo u obrani igrali fenomenalno, kazao je Messi i tom izjavom začudio argentinske novinare koji su poprilično šokirani. I to iz dva razloga! Prvi je taj što se od Argentine očekuje da igra napadački nogomet i da u tom segmentu oduševi, posebno protiv reprezentacija poput Islanda, a drugi je, pišu Argentinci, što svi smatraju da su odigrali jako loše u obrani i ostavljali puno prostora islandskim nogometašima.

Čak je i izbornik Sampaoli u izjavi izrazio nezadovoljstvo obranom. Messi je, očito, gledao neku drugu utakmicu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije