napunio 30 godina

Messi slavi 30. rođendan, otkriveno kako ga je malo dijelilo da ode u Real!

24.06.2017.
u 11:34

Lionel Messi napunio je 30 godina. 

U danima kad se njegov najveći rival bori na terenu (s Portugalom na Kupu konfederacija) i izvan terena (optužbe za utaju poreza, moguć odlazak iz Španjolske), Messi je na odmoru. 

Goal donosi priču kako je Messija malo dijelilo da ode u Real!

Da se Horacio Gaggioli nije preselio u Barcelonu, Lionel Messi mogao je igrati za Real Madrid!

Barcin najveći strijelac svih vremena na Camp Nou stigao je s 13 godina iz Rosarija, uz pomoć argentinskog menadžera Gaggiolija. Gaggioli je bio uključen u Messijevu selidbu u Španjolsku, gdje je Leo osvojio pet puta Ballon d'Or, osam naslova prvaka, četiri Lige prvaka...

No, Messi – koji danas slavi 30. rođendan - mogao je potpisati za Real da se Gaggioli preselio u španjolsku prijestolnicu.

"Zbog raznih okolnosti, preselio sam se u Barcelonu i doveo Lea ondje na probu. Ali trebao sam živjeti u Madridu", ispričao je Gaggioli za Globoesporte .

"Da se to dogodilo, odveo bih lea u Real na probu. To je život, takvi detalji rade velike razlike."

"Messi je, eto, mogao biti Realov igrač jer njegova je obitelj htjela doći u Španjolsku, i to u grad u kojem sam ja, kako bi imali neku podršku uza se."

Dakako, takva priča ostavlja mnogo mašti na volju: bi li Messi danas igrao uz Cristiana Ronalda i Garetha Balea umjesto uz Neymara i Luisa Suareza, bi li i Realu bio tako odan kao što je Barci...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije