HIT NA INTERNETU

Messi se osramotio na svadbi: 'Najgori prvi poljubac ikad'

04.07.2017.
u 18:34

Iako se činilo sve što je u njihovoj moći da snimke i informacije s vjenčanja ne 'cure' u javnost, to se ipak nije moglo izbjeći.

Lionel Messi, jedan od najboljih nogometaša svijeta, oženio je u subotu u svojoj Argentini Antonellu Roccuzzo, curu koju poznaje još od djetinjstva, a s kojom već ima dvoje djece.

Svadbeno veselje održalo se u njihovom rodnom gradu Rosariju, u kompleksu City Center casino, uz nazočnost 300-tinjak gostiju i stotinjak novinara. Vjenčanje je osiguravalo više od 400 zaštitara i bivših vojnih djelatnika.  Iako se činilo sve što je u njihovoj moći da snimke i informacije s vjenčanja ne 'cure' u javnost, to se ipak nije moglo izbjeći. Pa se tako Leo zbog jedne snimke pomalo i osramotio.

Naime, netko je snimao njihov prvi poljubac, a Messi ga baš nije odradio na razini na koju nas je navikao na nogometnim travnjacima. Nije trebalo dugo čekati da krene sprdnja na njegov račun na društvenim mrežama. "Leo joj je zamalo pojeo lice", "Najgori prvi poljubac ikad", samo su neki od komentara. Uz to, Argentinci pišu da je Leo malo i popio, čašicu-dvije više, pa se skroz opustio. Isto tako, snimka njegova plesa obišla je svijet i dobila brojne komentare...
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?